Vooraf ingevulde aangifte (VIA) machtiging 2017 aangevraagd

Onlangs hebben wij  voor al onze klanten de VIA machtiging 2017 bij de Belastingdienst aangevraagd.
U ontvangt daarom binnenkort een brief met een code. Heb jij deze code al aan ons doorgestuurd? Wij ontvangen deze graag uiterlijk voor 1 mei a.s.! 

De VIA wordt ons gebruikt om te controleren of wij alle gegevens voor de aangifte hebben ontvangen en zo te controleren of de aangifte volledig is ingevuld. Hierdoor kunnen we de kans verkleinen dat de Belastingdienst achteraf vragen stelt over de aangifte of de aangifte corrigeert.

Als reactie op onze aanvraag stuurt de Belastingdienst jou een brief met het formulier “Registratie machtiging intermediair goedkeuren”. Door middel van deze brief geeft de Belastingdienst algemene informatie over de VIA machtiging en wordt uitgelegd hoe de machtiging geactiveerd kan worden (met een machtigingscode).

Wij ontvangen deze machtigingscode graag van u! De activeringscode is beperkt geldig dus wij ontvangen deze graag z.s.m. na ontvangst. U kunt deze doorgeven aan onze collega’s

Alvast bedankt!