Vaststellingsovereenkomst pseudo-eindheffing hoog loon (crisisheffing) mogelijk tot en met 16 september 2014

De Belastingdienst heeft de reactietermijn om via een vaststellingsovereenkomst pseudo-eindheffing hoog loon aan te sluiten bij proefprocedures, verlengd tot en met 16 september 2014.

Als u bezwaar hebt gemaakt tegen de pseudo-eindheffing hoog loon 2014, hebt u het aanbod gekregen om via een vaststellingsovereenkomst aan te sluiten bij proefprocedures. Een klein deel van de werkgevers heeft hierop nog niet gereageerd. Daarom heeft de Belastingdienst de reactietermijn verlengd en kunt u nog tot en met 16 september 2014 gebruikmaken van dit aanbod.

Als de Belastingdienst uiterlijk op 16 september 2014 geen volledig ingevulde en ondertekende vaststellingsovereenkomst van u heeft gekregen, kunt u niet meer gebruikmaken van de vaststellingsovereenkomst. De Belastingdienst za; uw bezwaarschrift dan in behandeling nemen. U krijgt hierover dan nog een brief van de Belastingdienst.

Zie ook