Btw-teruggaven op 1 rekeningnummer op naam van de ob-onderneming

Betaalt de Belastingdienst uw btw-teruggaven op verschillende rekeningnummers uit? Of op een rekeningnummer dat niet op naam van uw onderneming staat? Dat verandert vanaf 1 december.

Door nieuwe wetgeving betaalt de Belastingdienst vanaf 1 december 2013 uw btw-teruggaven nog maar op 1 rekeningnummer uit. Dit rekeningnummer moet op naam staan van uw ob-onderneming. Subnummers zijn toegestaan. Dit voorkomt vergissingen en helpt fraude tegen te gaan.

Ik krijg een btw-teruggaaf

Hebt u eerder een teruggaaf van ons ontvangen? De Belastingdienst kijkt voor u na of het rekeningnummer op naam van uw onderneming staat. Als u iets moet doen, ontvangt u vóór 1 maart 2014 bericht. De Belastingdienst blijft op uw huidige rekeningnummer betalen tot u bericht krijgt.